CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19/1/09

Φαντασιώσεις

Καυλώνω συχνά και άσχημα. Το βλέμμα μου περιφέρεται στα πρόσωπα στον Ηλεκτρικό και σκέφτομαι πώς τον παίρνουν, αν τον παίρνουν, σε τι στάση και αν τον τρώνε. Ολους τους κυττάω μέσα απο τα μαύρα μου γυαλιά, τους άντρες και τις γυναίκες. Αν κάποιος είναι του γούστου μου τον χώνω στις φαντασιώσεις μου το βράδυ όταν κάνω έρωτα. Αν κάποια είναι αρκετά κωλαρού και βυζαρού τη γλείφω με τις σκέψεις μου όταν πηδιέμαι.
Οι φαντασιώσεις με ακολουθούν είτε πηδιέμαι, είτε μαλακίζομαι, είτε κρατιέμαι. Τα τυχερά τύπου "την έψησε με μιά ματιά" και πηδηχτήκαν στις τουαλέττες του πρώτου κτιρίου είναι παπάρια ποτέ δεν γίνονται. Η γίνονται σε άλλες σφαίρες τις οποίες δεν έχω κατακτήσει.

Μ' αρέσει να κυττάω τα πόδια των γυναικών όταν οι φούστες τους ανεμίζουν, μιά κρυφή ματιά στις γάμπες, στις κάλτσες και ίσως στο κυλοττάκι με ανάβουν. Μιά φορά έτυχε η γυναίκα να φορούσε και κάλτσες με καλτσοδέτες, σπάνιο φαινόμενο για τη σημερινή Ελλάδα, βαριούνται οι κυρίες να κουμπώνουν-ξεκουμπώνουν ζαρτιέρες, δεν ξέρουν πιά πώς να μας ανάβουν.

Είχε η γκόμενα φαντασίωση, να φοράει κάλτσες, δαντελένιες καλτσοδέτες χωρίς βρακάκι και με φραμπαλάδες φούστα και να της κολλάω στο γεμάτο λεωφορείο.. με είχε τρελλάνει που πότε γύριζε μπροστά, πότε τριβόταν στα μπούτια μου, πότε τριβόταν ο πισινός της επάνω στη καύλα μου και μετά πήγαμε σε ένα χχ ξενοδοχείο και τη πήρα εκεί μπροστά στα όρθια με τις καλτσοδέτες της να μου γδέρνουν τα λαγόνια. Με τα δόντια τις της έβγαλα, γλείφοντάς την απο τη κορφή ως τα νύχια και μετά την ξαναπήρα απο πίσω όμως. Δεν σταματάγαν τα ζουμιά. Απο τις καλύτερες στιγμές μας.

Δεν έχω παράπονο, στα 10 χρόνια που είμαστε μαζί το σέξ είναι πλούσιο σαν τη πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Ακόμη και όταν ήταν έγκυος στη κόρη μας και δεν μπορούσε να πηδηχθεί στα ίσα, τότε παίζαμε με τα δάχτυλα και τις πίπες. Και μετά που γέννησε και πάλι δεν μπορούσε να κάνουμε έρωτα, η γλώσσα μου της έτριβε το πουλί της ώσπου έγιανε. Την αγαπώ.

Σας φιλώ εκεί που θέλετε

Darling